Studio Cicero maakt websites met WordPress. Dit is het populairste CMS van dit moment. Het is Open Source wat betekent dat het toegankelijk en gratis is voor iedereen.

Wordpress is oorspronkelijk ontwikkeld als systeem om te bloggen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een systeem waarmee volledige en geavaceerde website mee gebouwd kunnen worden. Doordat het systeem Open Source is zijn er in de hele wereld programmeurs dagelijks bezig om WordPress te verbeteren of om door middel van plugins functionaliteiten toe te voegen.

Het ontwerp van een WordPress website is gebasseerd op een Theme. In dit theme zijn een groot aantal zaken vastgelegd. Zo is er een bepaalde lay-out en zijn er afhankelijk van het theme verschillende lay-out voorbeelden gemaakt die gebruikt kunnen worden. Theme’s zijn soms gratis te verkrijgen maar wil je meer functionaliteit dan is een betaalde versie vaak een betere keus. Studio Cicero helpt u graag met de zoektocht naar een Theme dat aan uw eisen voldoet.

Google houdt van WordPress. Dat wil zeggen, de programmeer (PHP) code is helder en dat helpt Google bij het doorzoeken van al je pagina’s en dus bij de vindbaarheid. Ook de veiligheid is belangrijk. WordPress wordt constant uo-to-date gehouden om veiligheidsproblemen te voorkomen. Studio Cicero installeert standaard een veilgheids plugin op uw website om deze veiligheid nog meer te vergroten.

WordPress websites zijn, indien het juiste theme is gekozen, responsive. Dat wil zeggen dat de website op elk scherm (desktop, laptop,tablet en telefoon) goed wordt weergegeven. Ook dit vindt Google erg belangrijk en zal de vindbaarheid van uw website vergroten

Interesse? Neem contact met ons op om samen te kijken wat de beste opties zijn voor uw nieuwe website.

Onderhoud

WordPress wordt voortdurend ontwikkeld. Regelmatig zijn er updates beschikbaar voor plugins en thema’s. Soms bieden de updates meer functionaliteit, vaak zijn het beveilgingsupdates. Het is belangrijk dat deze updates worden bijgehouden. U kunt er voor kiezen om dit zelf te doen, dit vraagt wel wat discipline omdat er regelmatig gecontroleerd moet worden op nieuwe updates. U kunt het onderhoud van uw website ook laten doen. Hieronder treft u onze onderhoudsabonnementen aan. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op.

wordpress support

 WP Support

Gaat u WordPress zelf bijhouden maar heeft u behoefte aan zo nu en dan wat extra support? Koop dan een aantal uren support in.

Het minimaal aan te kopen uren is 3 à € 50,- exclusief BTW.

wordpress basic

WP Onderhoud Basic

 • Installatie van een veiligheidsplugin
 • Wij maken regelmatig een back-up van uw installatie en database
 • Upgrades van WordPress
 • Upgrades van geïnstalleerde plugins
 • Upgrades van uw thema*

Kosten: € 15,- / mnd

(minimale afname: 6 maanden)

Prijs is exclusief BTW

* Problemen die ontstaan door upgrades van thema’s van derden vallen niet onder dit onderhoudsabonnement. Na overleg zal een prijsopgave worden afgegeven voor de benodigde werkzaamheden

wordpress extra

WP Onderhoud Extra

 • WP  Onderhoud Basic
 • Uitleg WordPress CMS systeem en template
 • Advies en installatie gewenste plugins
 • Kleine aanpassingen aan uw theme (bijvoorbeeld aanpassen aan uw huisstijl)
 • Toevoegen van content (1 uur inbegrepen)
 • Aanmaken van nieuwe pagina’s en menu-links

Kosten: € 25,- / mnd

(minimale afname: 6 maanden)

Prijs is exclusief BTW

* Wilt u grote aanpassingen aan uw theme of een ander theme, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Deze websites maakten wij met WordPress