Portfolio

Hieronder vindt u een selectie van projecten die Studio Cicero heeft uitgevoerd.

01

Hiscox Europe

Voor de exclusieve Engelse verzekeraar HISCOX ontwerpt Studio Cicero product brochures voor de Nederlandse en Belgische markt. Om de brochures mooi te presenteren ontwierpen wij een luxe vezamelbox. Deze box werd voorzien van spot-vernis wat de box een exclusieve uitstraling geeft.
02

Productwaaier - Trigger Tekst

Voor Tekstbureau Trigger Tekst ontwierp en produceerde wij een productwaaier. De waaier is een praktische handleiding voor het maken van goede offertes.

Wilt u ook goede offertes maken? Neem dan contact op met Trigger Tekst.

03

Skills Coaching Academy

Skills Coaching Academy helpt ouders en kinderen bij het oplossen van hun zorgen. Als “huis-ontwerper” ontwierp Studio Cicero diverse werkblokken, pictogrammen, een werkboek en veel meer. Bekijk het hele project om te zien wat deze samenwerking tot nu toe opleverde…
04

Folders Workshop Beeldhouwen

Afrika Anders (voorheen Afrikacentrum Cadier en keer) is een ruime gesorteerde winkel waarin uiteenlopende afrikaans artikelen worden aangeboden. Zij organiseren daarnaast elk jaar workshops beeldhouwen. Al jaren ontwerpt en drukt Studio Cicero voor hen folder en posters.

Ontwerp | drukwerk

05

Reym | Chromaflo

Voor afvalverwekre Reym ontwierp en produceerde Studio Cicero informatieborden voor verffabricant Chromaflo in Maastricht. De inforborden helpen het personeel om op de juiste manier afval te scheiden.

Ontwerp | Print 

06

Kalender Meander Zorg Groep

Om haar cliënten te kunnen voorzien van een praktisch eindejaars cadeau ontwierp Studio Cicero een weekkalender in de huisstijl van de Meander Zorg Groep.

Ontwerp | Drukwerk

07

Website JTB Glass

In samenwerking met Rard van den Heuvel van Context4you ontwikkelden wij een nieuwe website in wordpress voor JTB Glass. Hieruit volgde een nieuwe opdracht voor het realiseren van nog 2 websites.

webdesign

08

Topblocks

Voor de revolutionaire bouwmethode van TOPBLOCKS onwierpen wij een leaflet. Daarnaast onderhouden wij de website. 

Ontwerp | drukwerk | webdesign

09

Skills Coaching

Voor Skills Coaching van Danielle Teheux ontwerpen wij picto-helpers voor een unieke methode om kinderen te helpen groeien en bloeien in hun ontwikkeling.

Ontwerp | Print