Partners

Een tekstschrijver is belangrijk wanneer je goed vindbaar wil zijn bij Google (SEO). Studio Cicero werkt al jaren samen met betrouwbare partners. Door samenwerking komen meerdere disciplines samen en kunnen projecten professioneler worden uitgevoerd. Het ontzorgt de klant doordat een totaal pakket kan worden aangeboden.

Studio Cicero werkt o.a. samen met:

Tekstbureau Trigger Tekst schrijft teksten (content) voor ondernemers (zzp’ers en ondernemers in het kleinbedrijf). Content is de meest succesvolle manier om meer vertrouwen bij de klanten en doelgroep te creëren. Hierdoor krijg je meer opdrachten of orders, meer boekingen, meer aanmeldingen voor je nieuwsbrief, training of workshop.

Wij helpen je graag door het schrijven van teksten zoals zoekmachinevriendelijke (SEO) teksten voor je website, maar ook voor je blogs, social media, nieuwsbrieven of mailings. Bovendien optimaliseren we graag je Linkedin profiel, zodat je ook daar krachtig en overtuigend vertegenwoordigd bent.

Tot slot helpen we je bij het optimaliseren van je offertes met onze offertescan en het handboek Onweerstaanbaar goede offertes. Vandaag de dag een must voor iedere ondernemer die regelmatig met offertes werkt.

Meer over Trigger Tekst | Tekstbureau voor ondernemend Nederland

Context4You is een communicatiebureau dat gespecialiseerd is in 4 disciplines:

Tekstschrijven:
Wij schrijven alle denkbare soorten teksten van webcontent tot nieuwsbrieven, creatieve en zakelijke teksten, nieuwsbrieven en wervende teksten voor folders en brochures. Tevens nemen wij interviews af en redigeren wij bestaande teksten.

Vertalingen:
Wij vertalen teksten op ieder vakgebied in de volgende talencombinaties: Nederlands – Engels, Engels – Nederlands, Nederlands – Duits en Duits – Nederlands. Mocht er behoefte zijn aan een andere taal of talencombinatie dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen via onze freelance vertalers

Grafisch advies/drukwerkbegeleiding:
Vaak heeft u zelf niet de tijd en de expertise in huis om te kunnen bepalen hoe een brochure, folder of website er moet komen uit te zien. Wij ontzorgen u bij het maken van moeilijke en vaak technische beslissingen in deze. Door onze jarenlange grafische ervaring kunnen wij u adviseren in de vorm van drukwerkbegeleiding en grafisch advies.

Advertentie-acquisitie:
Bedrijven willen vaak onder de aandacht komen of blijven. Dit doen ze, vanwege het grote bereik en de hoge attentiewaarde, veelal middels te adverteren in week-, maand- of kwartaalbladen. Deze kunnen variëren van krant tot glossy magazine. Wij zorgen dat uw organisatie die aandacht krijgt die ze verdient!

Meer over Context4you